Особливості бісероплетіння

СХЕМи плетіння з бісеру...
Мої вироби з бісеру

Хочете зробити подарунок до дня народження чи привітати зі святом, тоді хорошим варіантом буде картина вишита бісером або деревце...

23436722

Здесь вы найдёте...

Вставьте сюда вашу информацию, которая будет полезна для ваших посетителей. Вставьте сюда вашу информацию...

Вдохновение

Новая коллекция

Вставьте сюда вашу информацию, которая будет полезна для...

Данный текст необходимо заменить на информацию о вас и...

Як плести квіти з бісеру.

bonsaj-iz-bisera-325x350

 Буде потрібно: 250 г бісеру ніжного персикового кольору, 50 г бісеру сірого кольору і трохи блакитного, мідний дріт, смужки тонкої тканини, коричнева акрилова фарба, жорсткий стрижень для ствола, клей ПВА.
     Виготовлення пучків дерева. Плетемо їх так: на мідний дріт нанизуємо 5 бісерин сірого кольору і 2 блакитного, скручуємо петлю посередині дроту. Поруч з цією петлею впритул робимо ще 2 петлі (рис. 84). Таких нирок потрібно зробити 60 штук.
     Виготовлення квіток. Для однієї квітки знадобиться 5 пелюсток. Виконуємо і способом «петлі по колу». На дріт довжиною 50 см набираємо 10 світлих бісерин. Скручуємо петлю. 

       На правий кінець дроту набираємо ще 14 бісерин і, зробивши дугу над 1-й петлею, закріплюємо в її основі петлі. Потім ще одну дугу з ще більшою кількістю бісерин і ще одну. Таких пелюсток треба зробити 175 штук. Окремо виконуємо з чотирьох петельок блакитні тичинки - 35 штук. Збираємо квітку.

bonsaj-iz-bisera-shema-245x350

Збірка дерева. 

       Обмотаємо «ніжку» квітки нитками пли смужкою тонкої тканини на висоту 5-6 см, кріплення закрасимо. Нирки прикрутимо на дві гілочки, а також по 1-2 бруньки до «ніжок» квіток. Весь стовбур і гілки дерева обмотаємо дуже тонкою тканиною, щоб створювалося враження крихкості і слабкості. Постарайтеся надати дереву як можна більш природний вигляд. Витончено ізогніте його.

       До речі, квітки можете формувати не тільки з п'яти пелюсток, а й з трьох, тоді вони вийдуть напіврозпустилися і закритими, як бутони.

 

Дерево "Сяйво ночі". 

       Буде потрібно: блакитний бісер 150 г, золотистий 150 г, великі блакитні намистини, мідний дріт, жорсткий стрижень для ствола, тканина для обмотки, коричнева акрилова фарба, клей ПВА, гіпс, керамічний горщик.

 

       Виготовлення листочків. Плетемо їх з блакитного бісеру способом «нізаніе дугами». Зробимо листочки різного розміру: 20 листочків з довжиною основної осі 3 см і 3-ма парами дуг навколо неї і 15 листочків 3 см і 2-мя парами дуг. Кількість листочків може вплинути на пишність крони.

       Виготовлення квітів. Виконаємо їх способом «петлі по колу» з золотистого бісеру. Кожна квітка складається з 5 пелюсток по 5 петель в кожному. Для прискорення роботи нанизай бісер на дріт, не відрізаючи її від котушки. Тепер приступаємо до скручування пелюсток - першу петлю робимо з 10 бісеринок, потім збільшуємо їх кількість з кожною наступною петлею. На моєму дереві 11 квіток, тобто 55 пелюсток. Одягнемо велику блакитну намистину на дріт, скрутимо на висоту 1 см - це серединка нашого квітки.

       Виготовлення пучків. Вона складається з 4-х петель (по 20 бісерін в кожній), скручених між собою і вигнутих так. щоб вийшла «коробочка». Всього таких пучків знадобиться 9 штук.

bonsaj-iz-bisera--278x350

Складання дерева. Обмотаємо ніжки квіток смужкою тонкої тканини на висоту 5-6 см, а листочків на височить 2-3 см. Кріплення закрасимо. Нирки прикрутимо до деяких листочкам. Сформуємо крону, весь стовбур і гілки дерева обмотаємо тканиною, закріплюючи її клеєм ПВА. Ретельно профарбувати всі дерево. Дамо йому підсохнути. Тепер його можна посадити в горщик.